TOP

Amsterdam en Berlijn ontmoeten elkaar in de nieuwe winkel van Liebeskind Berlin

Liebeskind Berlin maakt een comeback in Nederland met de opening van een brandstore in Amsterdam, de eerste in de Benelux voor het Duitse tassenlabel. En het blijft volgens het merk niet bij één winkel.

Berlijn en Amsterdam ontmoeten elkaar in de nieuwe flagshipstore van Liebeskind Berlin aan het Koningsplein. De doorgewinterde Berlijnganger zal elementen van de Duitse U-Bahn herkennen, zoals de belettering en de groen betegelde wanden. Het Duitse tassenmerk keert na afwezigheid van een paar jaar terug in ons land. En het blijft niet bij één brandstore, laat het bedrijf in een persbericht weten; de komende periode volgen meerdere winkelopeningen in de Benelux.

Klanten kunnen hier naast het reguliere assortiment, dat varieert van shoppers tot schoudertassen en telefoonhoesjes, terecht voor de nieuwe The Edit-collectie. Een luxelijn van nappaleer, die wordt geproduceerd in Italië en genummerd en in beperkte oplage wordt uitgebracht.

Liebeskind Berlin is in 2003 opgericht door ondernemers Johannes en Julian Rellecke en Semih Simsek. Het label werd in 2011 ingelijfd door de s.Oliver Group, dat ook de merken s.Oliver, Q/S by s.Oliver en Comma in het portfolio heeft.


Binnenkort meer; houd schoenvisie.nl in de gaten voor een groot interview met managing director Fabian Krone. “Liebeskind Berlin is volwassen geworden.”