TOP

Anouk Smulders genomineerd voor Ecco Walk in Style Award

De Nederlandse presentatrice Anouk Smulders is door het schoenenmerk Ecco genomineerd voor de Walk in Style Award 2013. Hiermee maakt ze kans 35 duizend euro te winnen voor het goede doel.

Ecco nomineerde de presentatrice wegens haar inzet voor de stichting Ruby and Rose, die zich inzet voor onderzoek naar kanker bij vrouwen. Mocht Anouk Smulders er met de award vandoor gaan, dan ontvangt Ruby and Rose de hoofdprijs van 35 duizend euro.

Denemarken
Ecco reikt de Walk in Style Award dit jaar voor de zesde keer uit. Op 29 januari 2013 mag de winnaar de prijs in ontvangst nemen van kroonprinses Mary van Denemarken. Op die dag opent ook de Copenhagen Fashion Week.

Vrouwenissues 
Eerder dit jaar won de Nederlandse journaliste Hadassah de Boer. Zij doneerde de prijs aan Stichting Vluchteling. Ecco riep de prijs in 2008 in het leven, om aandacht te vragen voor vrouwenissues wereldwijd. Het van oorsprong Deense merk viert in 2013 haar vijftigste verjaardag en wil ieder jaar een inspirerende vrouw uitkiezen voor de prijs.

Anouk Smulders
De genomineerde Anouk Smulders werd op haar achttiende ontdekt en ging aan de slag als model. De inmiddels 38-jarige blondine is de laatste jaren te zien geweest is diverse tv-programma’s waaronder SBS 6 Shownieuws en RTL Boulevard. Naast haar  inzit voor Ruby and Rose ondersteunt Anouk Stichting Hulphond en richtte ze zelf stichting Max4Kids op.