TOP

Arkk Copenhagen maakt comeback in Nederland

Het Deense sneakermerk Arkk Copenhagen is terug in Nederland, met Lotte van Brandenburg van Maede Agency als vertegenwoordiger.

Foto’s: Arkk Copenhagen

Arkk Copenhagen maakt een comeback in Nederland, zo laat medeoprichter en CEO Thomas Refdahl weten in een persbericht. Het Deense sneakermerk trok zich tijdens de pandemie uit bijna 40 internationale markten terug, waaronder Nederland. “We hebben de afgelopen twee jaar gewerkt aan onze marktpositie, een gloednieuwe productlijn gecreëerd en nieuwe talenten aangetrokken”, aldus Refdahl. “Nu brengen we Arkk Copenhagen 2.0. in alle landen terug en Nederland is een van de eersten op de lijst.”

Tof en betaalbaar

Vertegenwoordiger Lotte van Brandenburg van Maede Agency zag vanuit haar klantenbestand veel vraag naar een ‘tof en betaalbaar’ sneakermerk. “In Arkk hebben we een partner gevonden die perfect aansluit bij die behoefte”, zegt ze. “Met een grote focus op comfort, duurzaamheid en technische details passen de sneakers perfect in het huidige modebeeld. Het is een jong en ambitieus bedrijf dat snel schakelt en in mogelijkheden en oplossingen denkt, wat heel belangrijk is in deze tijd.”