TOP

Castelijn & Beerens wint De Gouden Koe 2009

Castelijn & Beerens (C&B) heeft donderdag 10 december De Gouden Koe 2009 gewonnen.

In een spannende stemronde onder de leden van SeLL De Langstraat versloeg C&B nipt de andere twee kandidaten Jan Jansen en Rompa Leder
De Gouden Koe is de jaarlijkse onderscheiding voor  een persoon of onderneming, die zich verdienstelijk maakt voor de schoen-, lederwaren- en lederbranche. 

Feestelijke uitreiking
Ruim honderd bezoekers waren aanwezig bij de feestelijke uitreiking in restaurant Dijk 12 in Waalwijk. Nellie (eerste generatie), René (tweede generatie), Martijn en Babette Beerens (derde generatie) ontvingen uit handen van de heer Jan Pelle, directeur van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, de De Gouden Koe-wisseltrofee en een oorkonde. Castelijn en Beerens is hiermee de opvolger van Greve Schoenen.

Marktleider
Castelijn & Beerens is al drie generaties een echt familiebedrijf uit Waalwijk. In 2010 bestaat het lederwarenbedrijf 65 jaar. C&B is marktleider op het gebied van klein lederwaren. Ook is de onderneming leverancier van modieuze damestassen en exclusieve businesstassen. Inmiddels worden de kwaliteitsproducten ook naar meer dan tien landen geëxporteerd, waaronder Duitsland, België, Zweden en Engeland.

“Echt Brabants familiebedrijf”
Carl van der Putten, voorzitter van SeLL De Langstraat: “C&B is een echt Brabants familiebedrijf, waar het verleden wordt gerespecteerd, maar de toekomst wordt gekoesterd. De traditie wordt gekoppeld aan moderniteit. Er worden moderne seizoenscollecties ontwikkeld en de vernieuwing wordt versneld. Ze bereiden zich voor op een veelbelovende toekomst waarbij ze streven naar exclusiviteit, continue kwaliteitsverbetering en internationale bekendheid! De branche kan met recht trots zijn op deze winnaar van De Gouden Koe 2009.”