TOP

Clarks nieuwe sponsor Line-Lloyd Footwear-wielerploeg

Clarks Shoes is vanaf 2010 van de nieuwe sponsor van de Line-Lloyd Footwear Cyclingformatie. Het Britse schoenenmerk verbindt zich voor drie jaar aan de wielerploeg.

Line-Lloyd Footwear-manager Jacques Leemans: “We zijn zeer verheugd met deze nieuwe sponsor omdat er veel vertrouwen uit spreekt richting onze ploeg en organisatie. De huidige wereldeconomie is instabiel, grillig en onvoorspelbaar, daar heeft iedereen mee te maken. Dan is het mooi als twee partijen elkaar weten te vinden en er een enorme uitdaging in zien om elkaar nu en in de toekomst sterker te maken.”

“Het juiste imago”
“Bij Clarks ziet men in de wielersport een goede mogelijkheid om hun sportscollectie onder de aandacht te brengen bij een nieuwe groep consumenten. Wij hopen dat Clarks zich thuis zal voelen bij onze ploeg en dat de snelle wielerwereld genoeg kansen zal bieden om hun merk verder uit te bouwen en hun sportscollectie van het juiste imago zal gaan voorzien”, aldus Jacques Leemans. 

Jong en trendy
De Clarks-directie hoopt met de nieuwe sportscollectie vooral een jong en trendy publiek aan te spreken. Met wereldwijd meer dan 950 eigen winkels behoort Clarks tot de grootste internationale schoenenmerken.