TOP

Leden ANWR-Garant vieren jubileum

Op donderdag 22 maart heeft een aantal leden van ANWR Schuh en Garant Schoenen + Mode bv hun jubileum gevierd. De directie van de inkooporganisatie Dennis Beute en Dette van Heeswijk ontvingen samen met Gerard Hafkamp (voorzitter adviescommissie ANWR-Garant) de jubilarissen in het Wijnkopershuis te Arnhem.

De heer Van Kessel, de heer Verploegen en de heer Crijns waren samen met hun partners uitgenodigd, omdat de directie van ANWR-Garant Nederland de heren wilde bedanken voor hun jarenlange inzet voor de adviescommissie van Garant.

Ook waren er namens Blackstone, de winnaar van de Zilveren Schoen 2011, vier personen aanwezig.

De gasten kregen een rondleiding door de wijnkelders en het wijnmuseum. Daarna volgde een wijnproeverij en een diner. Alle jubilarissen ontvingen aan het eind van de avond  een oorkonde en een beeldje, dat symbool staat voor de jarenlange prettige samenwerking.

De aanwezige jubilarissen waren:
De heer en mevrouw Van Essen (Van Essen Schoenen, 50 jaar ANWR-lid), de heer en mevrouw Bijvank (Bijvank Schoenmode, 25 jaar ANWR-lid), de heer en mevrouw Van Geemen (Dipo schoenen, 25 jaar ANWR-lid), de heer en mevrouw Ekstijn (Ekstijn Schoenmode, 50 jaar Garant-lid), de heren Van Mourik (J. van Mourik Schoen- en Lederhandel Sliedrecht, 50 jaar Garant-lid), de heer Van den Mosselaar (Schoenhandel van den Mosselaar VOF, 50 jaar Garant- lid), de heer en mevrouw Mulder (Mulder Schoenen, 50 jaar Garant- lid), de heer Crijns (Schoenmode Crijns-Vloemans, 50 jaar Garant- lid), de heer, mevrouw en dochter Ariaens (Schoenen Ariaens, 50 jaar Garant-lid), de heer en mevrouw Schols (Schols Schoenen, 50 jaar Garant-lid), de heer en mevrouw Moolenbroek (Moolenbroek Schoenmode, 25 jaar Garant-lid), de heer en mevrouw Henzen (Henzen Schoenen en Sport, 25 jaar Garant-lid) en de heer en mevrouw Looijenga (Looijenga Schoenen, 25 jaar Garant-lid).

De volgende jubilarissen konden niet aanwezig zijn:
Hendriks Schoenmode (50 jaar Garant-lid), Firetti Schoenen (25 jaar Garant-lid), Van Kampen Schoenen (50 jaar ANWR-lid), Schoenhandel Lex Rijnen ( 25 jaar Garant-lid), Schoenhandel Brinks (50 jaar Garant-lid), Guinee Schoenhandel  (25 jaar Garant-lid), Sport Inn Utrecht (25 jaar Garant-lid), Sportshop Peterjan (25 jaar Garant-lid), Wieland Schoenen – Lederwaren (50 jaar ANWR-lid), Barends Schoenen (25 jaar Garant-lid) en Gabor, de winnaar van de Gouden schoen.