TOP

Met Modint naar Hong Kong?

Oriënteren op productie- of afzetmogelijkheden in Hong Kong? Modint Export organiseert in januari een handelsmissie voor Nederlandse bedrijven naar de Hong Kong Fashion Week. Abonnees van Textilia, Schoenvisie, Bengels of Sportcult krijgen een korting van 100 euro!

Van 17 tot en met 20 januari 2011 vindt de Hong Kong Fashion Week for najaar/winter 2011/2012 plaats. Dit is met meer dan 1700 exposanten (waaronder ook Nederlandse) en 21.000 bezoekers de grootste modevakbeurs van Azië. Bovendien is tegelijkertijd ook de vakbeurs World Boutique in Hong Kong.

De Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland en Modint Export organiseren in samenwerking met zakenreisbureau Anko Tours een zevendaagse studie- en handelsmissie naar deze belangrijke vakbeurzen in Hong Kong, van 15 tot en met 21 januari 2011. Voor €1875 krijg je een compleet pakket, inclusief retourvlucht, hotelovernachtingen en ontbijtbuffet, een inspiratiebezoek aan winkelcentra in Causeway Bay, een welkomst- en afscheidsdiner, gratis toegangsbadge en beurscatalogus en deskundige begeleiding van een medewerker van de Hong Kong Kamer van Koophandel in Nederland en van Modint. De uiterste inschrijfdatum is 22 november.

Lezers van Textilia krijgen een korting van €100,- op deze reis! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het hokje Textilia aan te kruisen op het inschrijfformulier.

 

Algemene informatie en aanmelden: 020-7600333 of info@hongkongkvk.nl