TOP

De nieuwe Schoenvisie is uit: met Manexco, J. van Mourik & Zn en de schoenentrends uit Milaan

Onze nabeurseditie is uit! Voor het nieuwe digitale magazine spraken we Arnaud Vanderplancke en Bjorn Smit van Manexco over de transformatie van het Belgische schoenenbedrijf: van ‘traditionele’ leverancier tot innovatieve voorraadspeler. We bezochten J. van Mourik & Zn in Alblasserdam, waar eigenaar Niels van Mourik klanten verleidt met handgekleurde schoenen, en bezochten de beurzen in binnen- en buitenland voor de trends voor zomer 2023. Veel kijk- en leesplezier!
Coverfoto: Superga Schoenvisie #8 lezen? Klik op de cover of de kop van één van de artikelen hieronder. Interview Manexco: ‘We verkopen inmiddels meer uit voorraad dan op voororder’ Met de lancering van het kleurrijke pumpmerk Giulia, dat draait om een vaste basiscollectie waar een ‘vrijwel ongelimiteerde’ voorraad achter zit, ontdekten CEO Arnaud Vanderplancke en

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Nog geen abonnee, maar toch even rondkijken achter de poort? Sluit een gratis proefabonnement af en krijg 24 uur toegang tot alle plusartikelen en het complete archief van Schoenvisie.nl.

InloggenNeem een proefabonnement