TOP

Met Schoenvisie gratis naar GDS en trendpresentatie Nicoline van Enter

Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 september 2010 staat Düsseldorf weer compleet in het teken van schoenen en lederwaren. Lezers van Schoenvisie krijgen met de GDS-voucher gratis toegang tot deze schoenenbeurs.

Speciaal voor de Schoenvisie-lezers vindt er tijdens de GDS op vrijdag 10 september om 13.00 uur de trendpresentatie ‘Young fashion footwear trends lente/zomer 2011’ in het Nederlands plaats. Deze lezing zal door trendwatcher Nicoline van Enter worden gegeven in de Trends In Progress-Lounge in hal 7.

Voorafgaand aan de presentatie is er vanaf 12.30 uur de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje collega’s en andere vakgenoten te ontmoeten.

Meerdere trendpresentaties
Tijdens de beurs geeft Nicoline van Enter meerdere trendpresentaties (in het Engels). Voor wie op vrijdag niet bij de speciale trendpresentatie voor Schoenvisie-lezers aanwezig kan zijn, houdt Nicoline op zondag 12 september om 11.00 uur nogmaals deze trendlezing (deels in het Nederlands). Wilt u meer weten over de overige trendpresentaties, klikt u dan hier voor het totale programma. 

Gratis naar GDS met Schoenvisie
Via de GDS-site kunt u zich gratis voor deze beurs aanmelden. (Let op: Gratis E-tickets zijn alleen te bestellen via deze link en niet via de normale online-ticket shop van GDS.)

Meer informatie over de komende GDS vindt u op de Nederlandstalige Schoenvisie-minisite van GDS.