TOP

Nieuwe modevakbeurzen in Berlijn

Tijdens de nieuwe modevakbeurs The Gallery Berlin presenteren meer dan zestig merken in het hogere segment hun nieuwe herfst-wintercollecties 2012-2013.

De locatie van deze nieuwe beurs is Café Moskau in Berlin-Mitte. The Gallery Berlin wordt georganiseerd door Igedo Company en is volledig volgeboekt. Het Duitse schoenenmerk Trippen is één van de exposanten.

Seek
De modevakbeurs Seek, voorheen onderdeel van Premium, breidt uit en verhuist naar een nieuwe locatie: Kühlhaus in Berlin-Kreuzberg, vlak naast Station-Berlin (waar Premium plaatsvindt). Hier tonen designerlabels in het hogere segment hun collecties voor een jonge doelgroep, waaronder schoenenmerken als Clarks Originals with Velour, Peter Non en Veja.

Overige beurzen
Zowel The Gallery als Seek vinden van 18 tot en met 20 januari 2012 in Berlijn plaats, tegelijkertijd met de vakbeurzen Bread & Butter, Premium en Bright.

Capsule, de modevakbeurs voor independent designers en premium street wear labels, is op donderdag 19 en vrijdag 20 januari 2012, eveneens in Berlijn.