TOP

Ruim veertig merken op World of Shoes

Meer dan veertig merken hebben zich ingeschreven voor de eerste editie van World of Shoes, de nieuwe schoenenbeurs van het World Fashion Centre. De beurs vindt plaats op zondag 29 en maandag 30 augustus 2010.

World of Shoes is een initiatief van het World Fashion Centre in Amsterdam en Mark Opgenhaeffen van Friis & Company Nederland. Zij richten zich met de nieuwe beurs niet alleen op schoenenwinkels, maar ook op de modedetaillist, die schoenen verkoopt. Naast schoenen zijn er op deze beurs ook accessoires te vinden. De ruim veertig deelnemende merken zijn verdeeld over 23 stands. Locatie is het Beursplaza van het inkoopcentrum.

Exposanten
De volgende exposanten zijn op World of Shoes aanwezig: Swedish Hasbeens, Softclox, Minnetonka, Moni Moni Bags, Fabs, Fly London, Audley, Maruti, Australian Footwear, Gant Footwear, Humberto, Supertrash, Ilse Jacobsen Hornbaek, Wedge Welly Benelux, Hunter, Redskins Footwear, Silvian Heach, Boeji, Rubber Duck, Plakkies, Friis & Company Nederland en Forever First.

Gratis
De toegang is gratis, maar om wachttijden te voorkomen, kunt u zich van te voren aanmelden via de website van het WFC Beursplaza.