TOP

Schoenvisie.nl beloond met hogere pagerank

Vorig jaar is Schoenvisie.nl totaal vernieuwd! De 'pagerank' van de homepage is verhoogd van 4 naar 5. De vindbaarheid van dé site is voor professionals uit de schoenenbranche daarmee nog meer verbeterd. Uw website kan gratis meeliften op dit succes door deze ook beter vindbaar te maken!

Pagerank is een methode van Google om pagina’s op internet te ordenen naar belangrijkheid. Een pagina krijgt een hogere pagerank als er meer links van andere pagina’s zijn waarbij het aantal links op die andere pagina’s en de pagerank van die andere pagina’s ook van belang zijn. Dus als uw website linkt naar sites met een hogere pagerank wordt uw vindbaarheid ook verbeterd.

Schoenvisie.nl heeft nu pagerank vijf. Uit een onderzoek van onze afdeling marketing blijkt dat heel veel schoenenbrancheorganisaties tot nu toe lager uitkomen met hun pagerank.

Gratis meeliften op het succes?
Wilt u als schoenenbrancheorganisatie meeliften op het succes van Schoenvisie.nl? Maak op uw website een link naar een artikel op Schoenvisie.nl! Hiermee stijgt ook uw site in ‘aanzien’ bij Google. Google vindt onderling linken namelijk erg belangrijk en u wordt ook nog eens eenmalig gratis genoemd in één van onze nieuwsbrieven (18.000 abonnees). Meer info hierover leest u hier!

Een nieuwsbericht of artikel over uw bedrijf op Schoenvisie.nl kunt u vinden via de zoekfunctie rechts bovenin op de Schoenvisie-site.

Beloning: uw bedrijfsnaam in de nieuwsbrief
Een correct geplaatst artikel levert niet alleen extra expertise op uw eigen website. Wij noemen uw bedrijf ook nog eens eenmalig in één van onze wekelijkse nieuwsbrieven. Uw bedrijfsnaam komt in de rechterkolom met een link naar de pagina waar ons artikel op uw site staat. Geef de betreffende link en uw bedrijfsnaam door via: fashion@mybusinessmedia.nl. (aan deze actie kunt u geen rechten ontlenen)