TOP

Veranderingen bij Lloyd Shoes in Nederland

Na twintig jaar actief te zijn geweest in de verkoop voor Lloyd Shoes gaat de heer Cees van Bommel met pensioen.

De heer Van Bommel heeft in de eerste jaren een cruciale rol gespeeld bij de opbouw van het merk Lloyd in Nederland.

Vanaf januari 2010 zal de heer Gert-Jan Flach verantwoordelijk zijn voor de verkoop van Lloyd Shoes. Hij is afkomstig uit de schoendetailhandel en zeer vertrouwd met de verkoop van kwalitatief hoogwaardige merken.

In zijn nieuwe functie van country sales manager zal de heer Flach verantwoordelijk zijn voor alle verkoopactiviteiten in Nederland en rechtstreeks aan de Lloyd-sales manager in het Noord-Duitse Sulingen rapporteren.

Monobrandstores
“Gert-Jan Flach blijft onze contactpersoon voor de retailers. Daarnaast wordt hij verantwoordelijk voor de monobrandstores van Lloyd in Nederland. Daarom hebben we besloten om deze nieuwe functie van country manager te creëren, ” verklaart Rainer Luers, hoofd van de internationale verkoop, de verandering.

De Lloyd-showroom in Nieuwegein blijft het belangrijkste podium voor de presentatie van nieuwe collecties. “Om een goede start in het eerste seizoen te maken willen we de hoofdcollectie twee weken eerder, dus al half februari presenteren”, zo vult Rainer Lüers aan.