TOP

1589 exposanten tijdens theMicam 2 t/m 5 maart 2014

De eerstvolgende editie van de internationale schoenenbeurs theMicam vindt van zondag 2 tot en met woensdag 5 maart 2014 in Fiera Milano in Italië plaats.

Tijdens theMicam presenteren 1589 exposanten hun collecties voor herfst-winter 2014-2015. Deze editie zijn er 631 buitenlandse exposanten in Milaan aanwezig, volgens de beursorganisatie een recordaantal. Ook zijn er enkele nieuwkomers, waaronder het Italiaanse merk Patrizia Pepe.

Rock & roll
Voor de tweede keer werkt theMicam samen met het rocktijdschrift Rolling Stone voor Foot Rocker, waar schoenenmerken in het young fashion en street fashion-segment getoond worden. In de Foot Rocker Hall of Fame in hal 10 is een rock & roll schoenenmuseum gewijd aan de meest populaire merken onder rocksterren (Converse, Nike, Adidas, Dr. Martens, Clarks, Puma, Repetto, Onitsuka Tiger).

Wijziging van de beursdata
Op maandag 3 maart geeft de beursorganisatie om 18.00 uur in het auditorium van Fiera Milano Rho een presentatie over de wijziging van de beursdata van theMicam voor bezoekers, exposanten en de pers. De volgende editie van theMicam zal van 31 augustus tot 3 september 2014 plaatsvinden.