TOP

Gabor lanceert nieuw mannenschoenenmerk

Schoenenmerk Gabor introduceert voor het komende seizoen een nieuw mannenschoenenmerk onder de naam ‘Pius Gabor’.

Voor het komende seizoen komt Gabor met een nieuw mannenschoenenmerk: ‘Pius Gabor’. Het label richt zich op sneakers en boots. In een persbericht laat het schoenenmerk weten: “Pius Gabor is een nieuw, fris merk. Tegelijkertijd kan Gabor putten uit jarenlange ervaring door de vrouwencollecties, zowel op het gebied van productontwikkeling als op een bestaand netwerk van kwaliteitsleveranciers.”

Duurzaamheid

Het logo van Pius Gabor

Het nieuwe merk heeft een licentie gekregen voor Gore-Tex en zal ook schoenen met originele Vibram-zolen aanbieden. Duurzaamheid is erg belangrijk bij Pius Gabor en zal in het gehele concept worden geïntegreerd, van productie en verpakking tot communicatie. Zo maakt het merk bijvoorbeeld gebruik van recyclingmateriaal voor de verpakkingen (en in de toekomst ook voor de producten) en heeft het een klimaatneutrale leveringslogistiek.

Servicepakket

Ook voor Pius Gabor wordt het totale Gabor-servicepakket aangeboden: van een modern logistiek systeem via hoogwaardige IT tot een uitgebreid nabestellings- en NOS-programma. Schoenen van het merk kunnen vanaf februari 2020 besteld worden. De consumentenprijzen liggen tussen de €99,99 en €150,00 voor sneakers en veterschoenen. De prijzen voor de halfhoge laarsjes en veterboots liggen hoger.

Gabor is te vinden in Cast en is ook aanwezig op Gallery Shoes in Düsseldorf en Micam in Milaan.