TOP

Igedo Company gaat toekomst in als Igedo Exhibitions

Igedo Company, bekend van Shoes Düsseldorf, kondigt een naamsverandering aan. Het bedrijf gaat verder als Igedo Exhibitions. "Een naam die meer uitstraalt dat Igedo een moderne en eigentijdse beursorganisator is", aldus managing partner Philipp Kronen.

Beeld: Igedo Exhibitions

Igedo laat via een persbericht weten dat de naamsverandering een formele, maar voor het bedrijf zelf ook een emotionele wijziging is. De naam Igedo Company is al sinds 1999 in gebruik en werd in 2006 officieel. Toen veranderde de naam van Igedo Internationale Modemesse Kronen GmbH & Co. KG in Igedo Company GmbH & Co. KG. Per 1 oktober, het begin van het fiscale jaar, heet het bedrijf Igedo Exhibitions.

Modern en eigentijds

De nieuwe naam is wat betreft managing partner Philipp Kronen een goede zaak. “De toevoeging ‘Company’ stoorde me altijd een beetje omdat het uit noodzaak was geboren en naar mijn idee weinig inventief is. Daarom ben ik enorm blij dat we nu eindelijk kunnen overstappen naar ‘Exhibtions’, omdat dit weerspiegelt wat Igedo vandaag is: een moderne en eigentijdse beursorganisator met een duidelijke focus op mode, schoenen en lifestyle.”

De nieuwe naam zal geen invloed hebben op de plannen die Igedo heeft als het om de mode- en schoenenbeurzen in Düsseldorf gaat. “We leggen een toenemende focus op Areal Böhler als een van de meest dynamische locaties van Duitsland en als de locatie van onze beurzen, maar ook door de recente succesvolle overname en verhuizing van Neonyt van de Main naar de Rijn. Wat dat betreft kijk ik uit naar nog veel meer spannende jaren met Igedo Exhibitions”, zegt managing director Ulrike Kähler.