TOP

Judith van den Assem-Arps (51) overleden

Judith van den Assem-Arps is zondagochtend 21 mei 2017 op 51-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor.

“Tot ons intens grote verdriet nemen wij afscheid van onze dierbare, grappige, lekker directe, vrolijke, zorgzame, hardwerkende en lieve Juup”, laat Van den Assem Schoenen in een overlijdensbericht op de website weten. “Na een moedige, doch vergeefse strijd is ze in het bijzijn van haar dierbaren overleden aan de gevolgen van een hersentumor.”

Judith was getrouwd met Berry van den Assem, directeur-eigenaar van het familiebedrijf. Van de personeelsadministratie tot de inkoop, ze zette zich jarenlang met veel liefde voor de schoenenketen in. “En alles met een enorme dosis Rotterdamse humor”, schrijft Van den Assem. “Judith genoot van het leven, de kinderen en de honden en had een voorliefde voor de kerstboom (het liefst van november tot februari) en lekker eten – ze kende alle restaurantjes in Europa.”

Op dinsdag 30 mei 2017 neemt het familiebedrijf afscheid van Judith. De winkels, webshop en kantoor zijn die dag gesloten.

Foto: Van den Assem