TOP

Nu in Schoenvisie #4: Pretty & Fair, Pieds sur Terre en beurstrends winter 2020-2021

De nieuwe digitale Schoenvisie is uit! Met in deze editie een groot interview met Carl van der Putten over de overname van Pretty & Fair, binnenkijken bij Pieds sur Terre in Heerlen, inkooptips van Gallery Shoes en Buy & Bloom en meer. Abonnees ontvangen de nieuwe editie op 26 maart via de mail en hebben ook via dit bericht toegang tot het magazine.

Schoenvisie #4 lezen? Klik op de cover of een van de artikelen hieronder.

Interview Carl van der Putten: ‘Voor jongeren wordt bewust consumeren steeds vanzelfsprekender’

De schoenenbranche kan niet langer wegkijken als het gaat om het verduurzamen van de sector, vindt Carl van der Putten, eigenaar van JJ Footwear. Met de herlancering van het duurzame schoenenmerk Pretty & Fair wil hij een eerste stap richting een ‘groenere’ schoenenbranche zetten. In deze editie licht hij toe hoe hij dat doet.

Lees ook: Carl van der Putten neemt Pretty & Fair over

Gespot op Gallery Shoes: de schoenentrends voor winter 2020-2021

De zesde editie van Gallery Shoes kon ondanks het oprukkende coronavirus ‘gewoon’ doorgaan. Kun je nog inspiratie gebruiken voor het nieuwe winterseizoen? Kijk dan mee welke schoenentrends we op de Duitse vakbeurs spotten. Een tipje van de sluier: stoere zwarte boots voor vrouwen.

Lees ook ons verslag van Gallery Shoes #6: ‘Een bizar rustige editie’

Winkelreportage: Pieds sur Terre in Heerlen

Retailer Geertje Theelen van Pieds sur Terre in Heerlen heeft een duidelijke visie op de toekomst: een ‘one stop shop’-bestemming worden voor mensen die lekker willen lopen. Met twee grote verbouwingen, in 2008 en 2018, werden haar plannen werkelijkheid. Hoe heeft ze dat aangepakt?

Bestsellers Buy & Bloom

Van een jubileumboot tot updates van succesvolle modellen en bewezen bestsellers: wat zijn de musthaves voor winter 2020-2021? We vroegen een aantal merken op Buy & Bloom naar hun inkooptips. “De consument blijkt nog niet klaar met de westerntrend.”

Teruglezen: Dit was de wintereditie van Buy & Bloom [reportage]


Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuws over retailers en leveranciers, ontwikkelingen in de markt en actuele trends? Met het Schoenvisie Totaal-abonnement ontvang je acht keer per jaar (zes keer in print en twee keer digitaal) het blad met interviews, achtergronden en marktcijfers uit de schoenenbranche, plus onbeperkt toegang tot alle artikelen op onze website en korting op evenementen als de Trenddag. Nog geen abonnee? Bekijk hier de mogelijkheden.