TOP

Thuiswinkel Award 2012 voor Wijdeman.nl

De webshop Wijdeman.nl heeft voor de tweede keer de Thuiswinkel Award Publieksprijs XS in de categorie Schoenen gewonnen.

De winnaars van de Publieksprijzen Webwinkels XS, de genomineerden voor de Publieksprijzen Webwinkels XL en de Vakprijzen van de Nationale Thuiswinkel Awards werden donderdag 8 maart 2012 in Fort Voordorp bekend gemaakt. Wijdeman.nl heeft Thuiswinkel Award voor de beste schoenensite (voor webwinkels met een omzet tot 2 miljoen euro) gewonnen.

Publieksprijzen Webwinkels XS
In februari hebben duizenden consumenten hun favoriete webwinkel(s) rapportcijfers gegeven. Aan de hand van een online vragenlijst met diverse criteria zijn alle deelnemende webwinkels beoordeeld. Aan de hand van de resultaten van het consumentenonderzoek, uitgevoerd door Q&A Research & Consultancy, zijn de winnaars van de Publieksprijzen Webwinkels XS en de genomineerden voor de Publieksprijzen Webwinkels XL vastgesteld.

Publieksprijzen Webwinkels XL
Voor de Publieksprijzen Webwinkels XL zijn Omoda.nl, vanHaren.nl en Ziengs.nl in de categorie Schoenen genomineerd. De winnaar van Publieksprijs Webwinkels XL wordt voor 50 procent bepaald door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en voor 50 procent door het uit het consumentenonderzoek afkomstige rapportcijfer. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het Thuiswinkel Awards Gala op 29 maart 2012.

Over Wijdeman
Wijdeman Schoenen heeft drie ‘stenen’ winkels (dames, heren en pasvorm) in Alkmaar en een webshop. Het bedrijf bestaat al zes generaties en verkoopt damesschoenen van maat 34 t/m 43 en herenschoenen vanaf maat 38 t/m 48. Wijdeman is gespecialiseerd in leesten, wijdtes en maten.