TOP

Zo ziet het nieuwe hoofdkantoor van Via Vai in Waalwijk eruit

Via Vai verruilt Kaatsheuvel voor Waalwijk. Het nieuwe hoofdkantoor biedt meer perspectief voor groei, zegt operationeel directeur Tiddo Hartman. Binnen Nederland, maar vooral ook internationaal.

Foto’s: Via Vai

Via Vai strijkt neer op het bedrijventerrein waar ook branchegenoten als vanHaren Schoenen en P.J. Klerx en Zonen zetelen. Het nieuwe hoofdkantoor werd deze week in gebruik genomen. Het Nederlandse schoenenmerk was op de oude stek in Kaatsheuvel flink uit zijn jas gegroeid, laat operationeel directeur en mede-eigenaar Tiddo Hartman weten. “Inmiddels zijn er 35 mensen werkzaam binnen het bedrijf, waar dat er vijf jaar geleden nog zo’n twintig waren.”

Weerspiegeling van merk

Het pand aan de Tielenstraat 13 werd volledig verbouwd en gemoderniseerd. “Het is een weerspiegeling van Via Vai als merk: strak, clean en minimalistisch”, zegt Hartman. “Met flexibele werkplekken, zit-sta bureaus, inspiratiewanden en chill-ruimtes voor een prettige en creatieve werkomgeving voor het team.”

Sneller en gestroomlijnder

Via Vai is actief in de Benelux, Duitsland en Scandinavië en heeft ongeveer vijfhonderd verkooppunten, naast de eigen webshop en de recent geopende brandstore in Amsterdam. Voorheen had het bedrijf twee logistieke locaties, in het nieuwe magazijn is alles onder één dak samengebracht. “Zodat we voor onze partners ook beter voorraadhoudend kunnen zijn”, zegt Hartman. “Daarbij is het magazijn volledig geautomatiseerd, zodat het ‘pick & pack’-proces veel sneller en gestroomlijnder verloopt. Dit alles biedt ons meer perspectief voor groei binnen Nederland, maar vooral ook internationaal.”

Een kijkje in het nieuwe Via Vai-HQ: