TOP

Modebeurs Preview krijgt vrouwenmode-editie in Cast

Na drie edities van de mannenmodebeurs Preview lanceert organisator Cast in Nieuwegein in januari 2023 ook een editie voor vrouwenmode.
Foto: Cast

Een vrouwenmode-editie van Preview stond al langer op het wensenlijstje van Marijn Verschure, de general manager van inkoopcentrum Cast. De onzekerheid of de samples wel op tijd binnen zouden zijn als gevolg van de pandemie, zorgde er echter voor dat het event niet eerder van de grond kwam.

Op de brandlist voor de vrouweneditie staan tot nu toe zo’n dertig merken, waaronder Catwalk Junkie, Ivy Copenhagen, Knowledge Cotton Apparel, Kuyichi, Lee, Nümph en Things I Like Things I Love. De lijst voor mannenmode is met vijftig merken wat langer, met namen als Anerkjendt, Armed Angels, Circle Of Trust, Elvine, J .Lindeberg, Kultivate, Kuyichi, Lee, Minimum, Saint Steve en Tiger of Sweden.

Lees ook: Nu het concept van mannenmodebeurs Preview staat, wil de organisatie meer

De twee events worden apart van elkaar gehouden en vinden een week na elkaar plaats in Cast Nieuwegein. Preview Women wordt georganiseerd op maandag 16 januari 2023 en Preview Men op maandag 23 januari 2023. Bezoekers van de beurs moeten zich van tevoren aanmelden via de website. Cast is van oorsprong een schoeneninkoopcentrum, maar richt zich sinds 2018 ook op de sport- en modebranche.